GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND BOVEN € 75,00
GRATIS VERZENDING IN DE EU BOVEN €100
GRATIS WERELDWIJD VERZENDING BOVEN € 150,00.
 

VERZENDEN

MINGO werkt samen met verschillende distributeurs voor de distributie van je pakket. Bestellingen die op een werkdag voor 14:00 uur CEST zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die in het weekend en op feestdagen worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Hou er rekening mee dat tijdens periodes van promotiecampagnes de levertijden langer kunnen zijn dan normaal.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een Track en Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. De kosten voor het verzenden van de door jou gekozen artikelen zijn gratis voor bestellingen binnen Nederland boven € 75,00 en EU boven € 100,00. Bestellingen die buiten de EU worden geplaatst, worden boven de € 150,00 gratis verzonden.

Anders zijn de verzendkosten € 3,95 voor Nederland.
België & Duitsland: de verzendkosten voor verzending bedragen € 6,95 per bestelling.
Europese Unie: de verzendkosten voor verzending bedragen € 9,95 per bestelling.
Wereld (buiten de EU): de verzendkosten voor verzending bedragen € 24,95 per bestelling.

Hou er rekening mee dat je invoerrechten en/of belastingen moet betalen, die worden geheven zodra je pakket jouw land bereikt. We kunnen je niet adviseren over het exacte bedrag aan invoerrechten en belastingen dat voor jouw pakket gerekend wordt, aangezien deze kosten rechtstreeks door jouw lokale douane worden opgelegd.

RETOURNEREN

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan kun je je bestelling of een deel daarvan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. De artikel(en) die je wilt retourneren, moeten alle originele labels en originele verpakking hebben en worden niet geaccepteerd als het artikel niet meer in de originele staat is. Retourneer je artikel(en) samen met het retourformulier dat je bij je pakket hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je het volledige formulier invult. Stuur het retourpakket naar: 

MINGO returns
Vijverhofstraat 88
3032 SN Rotterdam
Nederland

Na ontvangst van je retourpakket wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zo spoedig mogelijk (binnen 14 dagen) op je bankrekening teruggestort. We sturen je een e-mail zodra je retourzending is verwerkt en de terugbetaling is overgemaakt. Als je je complete bestelling retourneert, ontvang je (indien van toepassing) ook de initiële verzendkosten van ons terug.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Bewaar de track en trace code van je retourzending goed.

Het retourpakket dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling in ons magazijn te zijn. Pakketten die na deze 14 dagen worden ontvangen, worden niet geaccepteerd.

Voor consumenten buiten de EU: zorg ervoor dat je het vakje aanvinkt als 'retour handelsmonster' en vergeet niet de factuur toe te voegen die je van ons hebt ontvangen, anders worden er douanerechten in rekening gebracht bij MINGO, die wij dan bij je in rekening zullen brengen.