GRATIS VERZENDING

Nederland: Gratis verzending voor bestellingen boven € 75,00
EU: Gratis verzending voor bestellingen boven € 100,00
Wereldwijd: Gratis verzending voor bestellingen boven € 150,00

VERZENDEN

MINGO werkt samen met diverse distributeurs om je pakket te leveren. Bestellingen die op een werkdag voor 14:00 uur CEST zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst in het weekend en op feestdagen worden de volgende werkdag verzonden. Houd er rekening mee dat tijdens promotiecampagnes de levertijden langer kunnen zijn.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een Track en Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. De verzendkosten voor Nederland, de EU en wereldwijd zijn als volgt:

  • Nederland: Gratis verzending voor bestellingen boven € 75,00.
    Anders € 4,95 per bestelling.
  • België & Duitsland: Gratis verzending voor bestellingen boven € 100,00. Anders € 6,95 per bestelling.
  • Europese Unie: Gratis verzending voor bestellingen boven € 100,00.
    Anders € 9,95 per bestelling.
  • Wereld (buiten de EU): Gratis verzending voor bestellingen boven € 150,00. Anders € 24,95 per bestelling.

Let op: je kunt invoerrechten en/of belastingen verschuldigd zijn zodra je pakket jouw land bereikt. We kunnen niet adviseren over de exacte kosten, aangezien deze door jouw lokale douane worden opgelegd.

RETOURNEREN

Als je niet helemaal tevreden bent met je bestelling, kun je deze of een deel daarvan binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op: items met 60% of meer korting kunnen niet worden geretourneerd.

De artikelen die je wilt retourneren, moeten alle originele labels en de originele verpakking hebben en in de originele staat verkeren. Voeg je naam en ordernummer bij de retourzending. Zorg ervoor dat je ook het e-mailadres shop@mingokids.com doorgeeft zodat de bezorgdienst ons een Track and Trace link doorstuurt.

Stuur je retourpakket naar:

MINGO returns
Vijverhofstraat 88
3032 SN Rotterdam
Nederland

Na ontvangst van je retourpakket wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zo spoedig mogelijk (binnen 14 dagen) op je bankrekening teruggestort. We sturen je een e-mail zodra je retourzending is verwerkt en de terugbetaling is overgemaakt. Als je de complete bestelling retourneert, ontvang je ook de initiële verzendkosten terug, indien van toepassing.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Bewaar de Track en Trace code van je retourzending goed.

Het retourpakket moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling in ons magazijn zijn. Pakketten die na deze 14 dagen worden ontvangen, worden niet geaccepteerd.

Voor consumenten buiten de EU: zorg ervoor dat je het vakje aanvinkt als 'retour handelsmonster' en vergeet niet de factuur toe te voegen die je van ons hebt ontvangen. Anders worden er douanerechten in rekening gebracht bij MINGO, die wij dan bij jou in rekening zullen brengen.

Voor vragen, neem contact op via: shop@mingokids.com