Kleding om jezelf in te zijn. Eerlijk gemaakt en van goede kwaliteit. Bij MINGO vinden we het belangrijk dat kinderen lekker kunnen spelen, klauteren of heerlijk kunnen relaxen. Gewoon kind kunnen zijn. En dat kan het best in een outfit dat comfortabel zit én tegen een stootje kan.

Ontstaan vanuit een wens om het anders te doen
Stijlvol, makkelijk te combineren, uniseks en kwalitatief genoeg om het van generatie op generatie over te dragen. En als het kan: van biologische of gerecyclede stoffen en materialen. MINGO is ontstaan om het anders te doen. We zijn geen wereldverbeteraars, wel willen we het zo goed mogelijk achterlaten voor de generaties die na ons komen.

Duurzaamheid: voor ons heel logisch
We werken met zoveel mogelijk met biologische stoffen en gerecycled materiaal. Dat geldt ook voor onze labels, verpakkingen en verzendzakken. MINGO staat voor
collecties die je met elkaar kunt combineren. Items die je doorgeeft aan broers,
zussen, familie en vrienden. Bovendien hebben we onszelf het doel gesteld om in de toekomst enkel te werken met organic en gerecycled materiaal.
Ontworpen in Rotterdam, gemaakt in Portugal. Onze kleding wordt geproduceerd in Portugal in naaiateliers die we zelf hebben geselecteerd. Authentieke familiebedrijven, met elk hun eigen specialisme en gerund door broers, zussen, neven en nichten. Dat betekent een Europese productie, weinig milieuvervuiling en vanzelfsprekend geen kinderarbeid. De MINGO-collecties

MINGO kenmerkt zich door unieke items van verschillende texturen in bijzondere
tinten. Zachte jersey, katoen, linnen, flanel of mousseline; fijne materialen van de
allerbeste kwaliteit. En daar maken we kledingstukken van waarvan we zeker weten: dit wil een kind niet meer uittrekken.